Şehit polislerin kimliği belli oldu

Operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Sinan Kunduracı'nın Aksaray'daki babaevine acı haber ulaştırıldı. Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Recep Tümen'in Bingöl'deki babaevine acı haber ulaştı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Nisan 2016 21:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit polislerin kimliği belli oldu

Yetkililer, Kunduracı'nın şehadet haberini vermek için merkeze bağlı Küçük Bölcek Mahallesi'nde oturan ailesinin evine gitti. Baba Mehmet Kunduracı il dışında olduğundan dolayı acı haber anne Kezban Kunduracı'ya iletildi.

Haberin duyulmasının ardından Kunduracı ailesinin yakınları taziyeye geldi. Şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı.

Hatice ve Hülya adında iki kardeşi bulunan şehit Sinan Kunduracı'nın bekar olduğu öğrenildi.

Şehidin cenazesinin yarın Aksaray'da toprağa verilmesi bekleniyor.

Şehit Kunduracı, Yüksekova'da, 13 Mart'ta sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu" kapsamında Cumhuriyet Mahallesi'nde bölücü örgüt mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olmuştu.

Nusaybin ve Yüksekova'da 2 polis şehit oldu

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Recep Tümen'in, baba ocağında yas var.

Genç İlçesi Şehittepe köyünde yaşayan şehidin babası Faik ve annesi Fatma Tümen'e, oğullarının şehadet haberi Bingöl Emniyet Müdür Yardımcısı Yusuf İzzettin Saçıkara, Genç İlçe Emniyet Müdürü Rıfat Mural Demir ile Bingöl Şehit Aileleri ve İnsan Hakları Derneği Başkanı Naim Tan tarafından verildi.

Şehidin anne ve babası daha sonra ambulans ile Bingöl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk'un başsağlığı dileklerini iletmesinin ardından şehidin yakınları, Mardin'de düzenlenecek olan cenaze törenine katılmak üzere hareket etti.

Şehit polis memuru Tümen'in, 5 yıl önce görevine başladığı, 7 ay önce evlendiği ve 13 kardeşli bir ailenin çocuğu olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber